CABPs® - sistem pentru evaluarea calitatii aerului in incaperi
 

CABPs® - sistem pentru evaluarea calitatii aerului in incaperi

Sistemul modular de aparate de masura CAPBs® se imbogateste cu inca un senzor extrem de util pentru evaluarea calitatii aerului in incaperi. Senzorul pentru determinarea concentratiei de Compusi Organici Volatili (VOC) si CO2 in aerul ambiental. Alaturi de senzorii similari pentru temperaturi, presiuni, viteze curenti de aer, debite gaze si lichide, detectie gaze toxice sau explozive, specialistii in HVAC dispun de echipare completa, profesionala. Doar in acest mod se poat regla optim instalatii de ventilatie / incalzire / climatizare in cladiri de birouri, administrative, rezidentiale, garantand nu doar confortul, dar si sanatatea si siguranta persoanelor.

Toate datele relevante pot fi monitorizate in timp real atat pe smartphone / tablete cat si pe analizoare de gaze, manometre si termometre portabile AFRISO. De asemenea, protocoalele de masurare pot fi salvate, arhivate si printate imediat. Sunt disponibile atat valori instantanee cat si limita / min / max sau functie data logging.

Cel mai profesional si versatil sistem modular de aparate de masura in domeniul instalatiilor: CAPBs® de la AFRISO. 100% Made in Germany.