Aparate de masura portabile si analizoare stationare

 

AFRISO este primul producator european care a obtinut certificarea EN 50379-2 pentru gama sa de analizoare de gaze de ardere (Eurolyzer, Multilyzer, Maxilyzer), manometre digitale (S2600 / S4600 ST), termometre digitale (TM7 / TMD7). Analizoarele portabile de gaze de ardere AFRISO sunt utilizabile pentru toate tipurile de combustibili, chiar daca utilizati motorina, gaz, peleti sau lemn. Detinem in Romania laborator propriu pentru etalonari analizoare de gaze, acreditat RENAR.

Umidometru pentru lemn si materiale de constructii


Pentru evaluarea precisa a continutului de umiditate reziduala a peletilor si a lemnului conform 1. BImSchV. MFM 22 se preteaza in plus pentru masurarea umiditatii în materiale de constructii (de exemplu tencuiala, ...

Termohigrometre


Pentru masurarea temperaturii si a umiditatii relative si pentru controlul rapid al instalatiilor de climatizare.

Anemometru portabil BlueAir ST


Aparat modular, multicanal, pentru masurarea debitului de aer, a vitezei, temperaturii ┼či a umiditatii relative. Ideal pentru reglarea si verificarea instalatiilor de climatizare, ventilatie sau pentru masurari la tubulaturi de admisie / evacuare.

Aparate pentru echilibrare hidraulica


Echilibrarea hidraulica asigura distributia optima a cantitatii de apa in instalatia de incalzire si racire, putand fi executata direct la radiator, prin masurarea presiunii diferentiale si reglarea debitului.

Termodebitmetru portabil FlowTemp ST


Pentru verificarea si reglarea preparatoarelor de apa calda menajera. FlowTemp ST se pozitioneaza sub robinetul de apa deschis si masoara simultan temperatura si debitul apei.

Termodebitmetru portabil FlowTemp M


Pentru verificarea si reglarea preparatoarelor de apa calda menajera. FlowTemp M se pozitioneaza sub robinetul de apa deschis si indica simultan temperatura si debitul apei.